HEI, OLEN MIIA


Iloinen ja rempseällä huumorilla varustettu savolainen perheenäiti ja mummi.

Olen terveydenhuollon ammattilainen ja minut löytää Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä, eli JulkiTerhikistä.

Ensimmäiseltä ammatiltani olen perushoitaja ja työskennellyt hoitotyössä 25 vuotta, jonka jälkeen päätin toteuttaa haaveeni yrittäjyydestä ja perustin HoitoSulka yrityksen vuonna 2018.

Olen koulutettu hieroja ja vyöhyketerapeutti, sekä olen suorittanut 3- vuotisen kiinalaisen lääketieteen peruskoulutuksen, mikä sisältää mm. akupunktio- ja moksahoidon. Olen myös käynyt länsimaiseen lääketieteeseen pohjautuvan akupunktiokoulutuksen. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti erilaisilla kursseilla, kuten esimerkiksi imukuppihieronta, faskiarautakäsittely, kuumakivihieronta, kinesioteippaus, reikihoito...

Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja käyn usein metsissä samoilemassa. Välillä istun kannonnokalle soittamaan shamaanirumpua tai köllöttelen riippumatossa kuunnellen luonnon ääniä. Talvisin taivallan metsäretket lumikengillä ja monesti mukanani on kaksi karvatassua. Harrastuksiini kuuluu tuliteatteri ja toimin Juojärven Aarnitulet ryhmässä Poppa-Akkana. Lisäksi olen aktiivinen Qigong ja jooga harrastaja, sekä maalaan intuitiivisia tauluja. Olen mukana myös MLL:n Tuusniemen paikallisyhdistyksen hallituksessa.

Keskitie 3, 71200 Tuusniemi
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!