HEI, OLEN MIIA


Iloinen ja rempseällä huumorilla varustettu savolainen perheenäiti ja mummi.

Olen terveydenhuollon ammattilainen ja minut löytää Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä, eli JulkiTerhikistä.

Ensimmäiseltä ammatiltani olen perushoitaja ja työskennellyt hoitotyössä 25 vuotta, jonka jälkeen päätin toteuttaa haaveeni yrittäjyydestä ja perustin HoitoSulka yrityksen vuonna 2018.

Olen koulutettu hieroja ja vyöhyketerapeutti, sekä olen suorittanut 3- vuotisen kiinalaisen lääketieteen peruskoulutuksen, mikä sisältää mm. akupunktio- ja moksahoidon. Kehitän ammattitaitoani jatkuvasti erilaisilla kursseilla, kuten esimerkiksi imukuppihieronta, faskiarautakäsittely, kuumakivihieronta, kinesioteippaus ja reikihoito.

Uusia tuulia työrintamalla on hyvinvointiretriittien järjestäminen yhteistyössä Valkeavaaran tallin kanssa keväästä 2022 alkaen.

Lisätietoja retriiteistä: https://valkeavaaran-talli.com

Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni ja minut voi bongata lähimetsistä samoilemasta, talvisin lumikenkäillen. Usein minulla on mukana kaksi karvatassua ja omatekemä shamaanirumpu. Harrastuksiini kuuluu tuliteatteri ja toimin Juojärven Aarnitulet ryhmässä Poppa-Akkana. Lisäksi olen aktiivinen Qigong ja jooga harrastaja, sekä olen mukana MLL:n Tuusniemen paikallisyhdistyksen toiminnassa varajäsenenä.

Keskitie 3, 71200 Tuusniemi
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!