AKUPUNKTIO


Akupunktiossa neuloja laitetaan pisteisiin, joista suurin osa sijaitsee meridiaanilinjoilla. Neuloilla stimuloidaan akupisteitä, jotta saadaan Qi (energia) liikkeelle toivotulla tavalla ja pyrkimyksenä on saavuttaa kehomielen tasapaino.

Ihmiskeho nähdään kokonaisuutena ja osana luonnon kiertokulkua. Sairaudet ovat epätasapainotiloja kehon normaalissa toiminnassa ja aiheuttavat monenlaisia oireita, kuten; kipu, lihasjännitys, vatsa- ja ruoansulatusvaivat, hormonaaliset- ja iho-ongelmat, unettomuus, jne...

Akupunktio on tutkitusti tehokas kivunlievitysmenetelmä, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, lievittää kipua, rentouttaa sekä rauhoittaa kehomieltä. Sen teho perustuu hermoston ja kehon oman kivunlievitysjärjestelmän aktivointiin.

Ongelmat, joihin akupunktiota voidaan mm. käyttää:

  • Tuki- ja liikuntaelinsairaudet; kipu- ja jännitystilat, niska-hartiaseudun kivut, selkäkivut, issias, nivelvaivat, tenniskyynärpää, jäätynyt olkapää ym.
  • Päänsärky, migreeni.
  • Hormonaaliset- ja aineenvaihdunnalliset vaivat, kuukautisvaivat, vaihdevuodet.
  • Ruoansulatus- ja vatsantoimintaongelmat, vatsakivut, suolistovaivat.
  • Väsymys, uupumus, unettomuus, stressi, ahdistuneisuus.
  • Iho-ongelmat jne.

Akupunktiota voi kokeilla lähes kaikkiin vaivoihin, sekä terveyden ylläpitoon. Akupunktio ei korvaa lääkärin antamaa hoitoa tai määräyksiä, en myöskään tee diagnooseja.

Keskitie 3, 71200 Tuusniemi
Kaikki oikeudet pidätetään 2020
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!